jump to navigation

ciuman 200 ribu March 29, 2007

Posted by franky in tek tek dhung dhung tek.
Tags: ,
trackback

Sore-sore jam 3 onok tamu teko omahe Cak No. ”Kulo nuwun. Aku Kusen ning. Cacakmu onok tah ?” jare tamune. ”Sik durung mulih.. diluk ngkas paling, pinarak sik cak..” jare bojone Cak No. Mari ngono arek loro malih asik ngobrol ambek ngenteni Cak No mulih. ”Sik tah ning, lek tak sawang-sawang sampeyan iku ayu lho athik seksi pisan” Kusen mulai ngerayu. ”Peno jok macem-macem lho, tak kandakno bojoku tebhal sampeyan” jare bojone Cak No. ”Ngene lho ning, aku wis gak tahan maneh. Lek aku oleh sun pipi sampeyan pisan ae, dhuwik satus ewu iki jupuken” jare Kusen ambek ngetokno seket ewuan loro. Pikire bojone Cak No, mek disun thok ae, gak bakal konangan, opomaneh jamane krismon lak lumayan tah. ”Yo wis, tapi diluk ae yo”. jare bojone Cak No. Mari ngesun, Kusen ngekekno dhuwike. ”Tapi ning, aku sik gak lego lek gak ngesun karo-karone. Lek oleh ngesun sitoke, tak kei satus ewu maneh” jare Kusen. Pikire bojone Cak No, yo gak opo-opo se, paling mek diluk koyok mau. Mari ngesun, Kusen ngetokno satus ewu maneh. Bojone Cak No sueneng gak karuan, ”Sing iki pisan cak… gae bonus” jarene. Mari ngono Kusen terus pamitan alasane kesuwen ngenteni Cak No gak teko-teko soale katene arep onok urusan liyo. Gak sui, Cak No mulih. ”Cak mau onok konco sampeyan teko jenenge Kusen, wonge antik pol..” bojone cerito. ”Oh iyo pancen mbethik arek iku.. Jarene kate nyaur utang rongatus sewu, wis dibayar tah?”

Comments»

1. Tressa - April 10, 2013

You need targeted traffic to your website so why not try some for free? There is a VERY POWERFUL and POPULAR company out there who now lets you try their traffic for 7 days free of charge. I am so glad they opened their traffic system back up to the public! Check it out here: http://voxseo.com/traffic/


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: